söndag 26 juli 2015

Värmebrist för grönsakerna

Plocksallat ok, romansallad fin, bönor katastrofala, listan fortsätter. En tomat har blivit skördad. Det enda som syns av rödbetorna är etiketten...
En mogen paprika, men så har den varit inomhus väldigt länge. 'Redskin' heter sorten.
Morötterna har inte behövt gallras, för de syns knappt ändå.

Har ettåriga blomster bland det gröna. Det blir dåligt med ringblommor då den ena favoritsonen tog fel när han skulle hämta salladsblad. Det var samma som som för några år sedan kom in med morotsblast när det var dill som behövdes;))
/Anette

3 kommentarer:

 1. Det kan kännas lite tråkigt att sommaren är så här kall och solfattig men blöt. Nu hoppas jag att tiden läste fel och att det blir lite sommarvärme i aug. Några tomater har jag fått och lite grönsaker med men ack så smått allt är.
  Ha en fin söndag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Det är likadant hos mig, det är inte mycket som växer i trädgårdslandet. Jag har en vissen sallad, som någon ätit på, ingen dill, den kommer inte upp, bönorna blev inget heller. Tur det finns att köpa.
  Ha det fint! Marika

  SvaraRadera
 3. Det var i alla fall en väldigt fin paprika du fått även om det bara blev en :) Denna sommaren kommer nog att gå till historien som den kortaste o kallaste någonsin, i alla fall känns det så :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!