tisdag 21 juli 2015

Lugnet efter stormen

Storm kanske är fel ordval, men i över halva juli har vi haft söner, svärdöttrar och barnbarn här. Vi har fått minnen för livet, börjat lära känna den senaste familjemedlemmen Isak, i söndags tre veckor gammal.
Även om vi hjälpts åt med allt blir det på ett annat vis än när det är bara vi två hemma. Vi har ätit mycket god mat, nästa generation kan krydda och dekorationer. Mycket tid tillsammans, tack!

Sedan knappt två dygn är det "som vanligt". Det första som är stor skillnad är tystnaden. Sedan tiden. Nu finns nästan obegränsat med tid för och i trädgården.

Dagarna som är kvar av semestern är nästan helt oplanerade. 2 augusti är det ju växtmarknad i Borlänge. Kanske är det i år som besöket uppe i Hudiksvall hos Inger på Kärleksstigen blir av? (Har inte din mejladress längre...)

Gillar att läsa böcker, men det har inte hunnits med förrän igår. Sträckläste en som jag lånat av en god vän.

Ser att bloggen fått några nya följare; välkomna hit!

Ha en härlig sommardag alla!
/Anette

2 kommentarer:

  1. Tycker att dagarna o veckorna bara flyger iväg, vi har ju vårt lilla barnbarn så nära så han är här nästan dagligen och det är härligt men ibland tröttsamt,men det är svårt att motstå när han ringer och vill komma ;) Här har det varit lite svalare nu i några dagar och i dag regnar det men vi har fått gjort en hel del i trädgården och jag hoppas att vi kan få gjort lite till innan Görans semester är över. Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. Här vräker regnet ner idag så det får nog bli lite pyssel inne och lite bloggande. Det blommar så fint hos dig hoppas vi får behålla sommaren ett tag till Att ha familjen samlad är härligt men det tar på krafterna,tur man får vila ut mellan gångerna.
    Ha det så gott
    Kram Meta

    SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!