tisdag 17 maj 2016

Så länge som möjligt

Ute i trädgården så länge det gick att skilja ogräs från det som bör sparas. Så var det ikväll. Den större av gräsmattorna blev klippt.
Använde min nya batteridrivna kantklippare länge. Putsade till en hel massa kanter. En del var kanske inte nödvändiga, men det gick av bara farten.
En hel mängd misshandlade plantor som stått i för små krukor alltför länge är numer glada. Befriade från mossa och bedrövligt lite jord har ersatts av nya krukor som är mer anpassade till rötterna. Det äv diverse olika svavelpioner och småblommiga klematis som fått första hjälpen. Jodå, det finns fler. Fortsätter väl imorgon, börjar jobba sent, så en hel del hoppas jag hinna med.
På torsdagen får jag en besökare till trädgården, på fredag ska växtmarknadsväxterna få sin sista inspektion och prismärkas.
Det verkar dessutom bli skapligt väder på lördagen, så mycket bättre stå på växtmarknad än i regn och storm.
Ha en fin fortsättning på veckan alla!
/Anette

3 kommentarer:

 1. Jag klippte också en massa av bara farten när jag fick min klippare, visst är det jättekul :) Vad trevligt med växtmarknad, är vädret vackert är det ännu trevligare :) Hoppas att du får sälja massor :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Vilken kantklippare har du, du verkar så nöjd. Funderar på att köpa en ny.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja nu blir det långa dagar i trädgården. Här är det kyligt och lite blåsigt men jag kämpar på. Är inte ogräset ovanligt frodigt i år?...
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!