onsdag 30 juli 2014

Lurad på 31500 (förtydligande: liter vatten)

Jag är lurad på 31500. Detsamma gäller trädgården. Idag skulle det ske. Alldeles innan utlovad tid, så ändrades prognosen. Inget regn, inte ens en droppe. De där 21 millimetrarna skulle gjort gott. Ser ut som om de kommande två veckorna också blir regnfria.
Kratrarna är många. Gräset är grått och lilla vägens yta torkar så det grus som en gång fanns åter syns.
Tur det finns vatten i brunn till rabatterna.Måste visa den här lilla rhododendron som vaknat och bjuder på en blomma!

På fredag blir det spännande då kommer nästa nummer av Gästriklands Tidning ut. För någon vecka sedan hade jag journalistbesök här. 

Så gott det går preparerar jag trädgården så den ser så bra ut den kan göra. På lördag väntas nämligen besökare. En grupp från södra Dalarna kommer. Det finns det som kanske borde klippas bort, med då blir det väldigt tomt. Jag försöker balansera, så gott jag kan. Gott om klematis och dagliljor. Pimpinellerna är höga och fina också. Får styra dem till att se det som finns att se!

/Anette3 kommentarer:

 1. Förlåt att jag är dum, men jag fattar inte innebörden av rubriken?!Är det kronor du pratar om? På vilket sett har du blivit lurad?/Anja

  SvaraRadera
 2. Men det låter ju inte klokt att ni har så torrt här regnar det lite då och då i alla fall, Visst börjar växterna se lite trötta och torra ut men jag vattnar lite någon dag i veckan och då tas regnet upp av jorden bättre. Hade vatten läckage i förrgår en slang gick av och för att kunna åtgärda det så fick vi vattna ur en tunna.Puh det var jobbigt. Sen dagen efter kom det regn.
  Önskar dig en fin torsdag
  Kram meta

  SvaraRadera
 3. Säger som Anja, hur har du blivit lurad? Att du känner dig lurad av väderprognosen förstår jag, det har vi blivit i princip hela sommaren:( Kommer ett par droppar då och då och vad betyder det i en öken? Du kan vara glad som har vatten i brunnen till dina rabatter, vår brunn är inte torr än men menmärker tydligt att det inte är så mycket som man trott. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!