Prickade närapå exakt samma skördetid för premiärrabarbern i år och förra året. Två timmar tidigare i år. Ungefär lika mycket eller lite i min hand.
Det räckte till en god paj för två.
Serverades med äkta vaniljsås, från grunden lagad. Vaniljen hade vi med från Mauritiusresan i januari.
Gillar det här med äkta vara och mat från grunden. Finns mycket att tänka på när det gäller riktig mat och Äkta vara.
Något som passar in väldigt bra då vi om några månader kommer att ha mer odlingsyta i direkt anslutning till nuvarande tomtgräns. Perfekt till mer matodling nästa år!
/Anette
Mums. det längtar jag efter. Här står den så mörkt att det knappt är lönt att kalla rabarber än. Hoppas det blir bättre när den få sin rätta plats när bygget är klart.(Allt får visst vänta tills dess känns det som). Lite längre fram får nog jag också rabarber att göra paj av. De som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge sägs det ju
SvaraRaderaHa en fin och skön vecka
Kram Meta
Det låter riktigt smaskigt :) Får se när våra är ätklara :) Ha det gott/Monne
SvaraRaderaÅÅÅ så gott!!! Mina har inte börjat än...
SvaraRaderaHa en underbar dag!!
Men ... HALLÅ .. hur kan allt vara så tidigt hos dig. Bor du i Gästrikland eller bor du i Skåne??
SvaraRaderaFörsta rabarberpajen, det är grejjer det!
Ha det gott!
/Ruben
Det var bara feta knoppar i Järvsö i helgen. Ställde svart murarhink med sten ovanpå. Kanske vi kan äa paj eller woka rabarber på grillen till första maj!
SvaraRadera