lördag 21 mars 2015

Sju tar vårpaus
Endast någon centimeter snö, men den det räckte för att gömma den röda fyllda blåsippan, gullflockan, presidentsippeknopparna mm. Julrosorna hukade sig för kyla och fick även de ett tunt täcke över sig.
Våren tar paus. Det blir fler innan våren är på riktigt här.

Jag har tagit fram listorna på innehållet i pallkragarna. Kul att börja planera för nykomlingar som dragits fram med frö. Finns mycket att välja på. Dessutom blev det några sena inköp i höstas. Bland annat par klematis, några bambu och en buddleja. På en höstmarknad fick jag dessutom tag i ett spö av Gästriklands landskapsäpple, Malmbergs Gylling.

Ha en skön, om än kall helg alla!

/Anette

5 kommentarer:

 1. Det blev paus här med. :( Lycka till med ympen! :)

  SvaraRadera
 2. Blev lite orolig ett tag i morse då det började att snöa och även hagla, men som tur var var det snabbt borttöat igen :) Grattis o lycka till med spöet :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Det var vinter i morse när jag vaknade. Och blåste kallt gjorde det. Går inte att leta vårtecken idag.

  Vad gäller Brunnbergs trädgård i Nynäshamn tror jag inte att det går att göra besök längre.

  SvaraRadera
 4. Tycker det är bra att våren bromsas lite. Vill hinna med att njuta av varje nykomling som tittar fram, fast snö är kanske att ta i.
  Underbara vårblommor du visar.
  Fin söndag
  Anette

  SvaraRadera
 5. Har hela veckan längtat efter att kunna åka och se hur långt trädgården kommit. Snötäckt över allt. Lyckades efter någon timme "krafsa" fram några snödroppar. En hel vecka tills nästa besök. Före detta mannen hade tagit med motorsågen och snyggade till en rönn som står alldeles utanför gärdesgården. Tänk vad lite kan göra mycket. Vad härligt det är att hjälpa ett ful träd att bli snyggt.

  /Cristina

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!