söndag 7 juli 2013

Mer än rosor

På tisdag kl 15 är det meningen att rosorna ska vara finare än någonsin. Då kommer en och annan besökare att få se vilka rosor som finns här och då vill jag gärna att de (=rosorna) bjuder till lite. Med de senaste dagarnas värme har flera slagit ut en aning tidigare än önskat. 
En av skönheterna är 'Zigeunerknabe'.

Annat som börjar sätta fart är klematisarna. 'Juuli' här fick väldigt blå färg, kanske tack vare bord och stolar i blå färg där framför.

Vackraste är 'Princess Diana'. Flera spontanbesökare de senaste dagarna har "Ååååat" sig.

'Alionushka' kommer att få fler att åååa sig i takt med att knopparna slår ut.


Så här ser det ut:

 Till sist ännu en ros, 'Stanwell Perpetual'. Ännu ganska liten.

De här dagarna har vi äldste favoritsonen här med sin lilla familj. Det har blivit mycket tid ihop. Lilla Alve har vant sig vid både sin farmor och farfar. Vagnspromenader och gosetid tillsammans har blivit vardag.

Imorgon gratulerar vi yngre favoritsonen och hans fru, då har de varit gifta en månad!

Katarina, du är så välkommen hit som ny följare!

Ha en fortsatt skön sommar!
/Anette

2 kommentarer:

  1. Dina besökare kommer säkert att bli nöjda, även om rosorna hinner slå ut mer än du önskar. Och mycket annat har du som sagt att visa upp också. Det kommer att bli en kanondag, hade varit kul att vara med. Ser på dina bilder att det mesta verkar blomma nu.

    SvaraRadera
  2. Svårt att pricka rätt tid för rosornas blomning, det blev ju tidigare i år än vad man kunde drömma om. Lycka till med visningen!
    Kram

    SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!