fredag 11 mars 2016

Då och nu

Förra helgen var vi på barnbarnsbesök i Visby. Ljuvligt att träffa den lille och härligt se våren i De badande Wännernas trädgård. Det var då det...

Nu är läget annorlunda. Hemma, hårt men tunt snötäcke, men det finns ett par buntar med snödroppar. Vintergäcken bidar sin tid under löv, är snart synliga där ovan. Julrosknoppar böjer sig mot marken.

Annars förmörkas tillvaron av att Afa inte anser att det finns samband emellan min handskada och min axelskada. Båda skadorna uppkom vid mitt fall för 15 månader sedan. Känns så kränkande att uppfattas som lögnare. Nåja, överklagsskrivandet pågår, igen...Ni skulle inte tro era öron om ni hörde om det lilla belopp skrivandet gäller.

Småfåglar börjar låta i buskar och träd. Vi har ett gammalt skatbo som borde tas ner innan skatorna hittar det. Kanske äldste favoritsonen har lust till det nu i helgen.

Fler "Då och nu": http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/

Ha en så skön vårhelg ni bara kan!
/Anette

9 kommentarer:

 1. Så fint våren lyser på Gotland mot hos oss. här är också snö men en liten vårkänsla är det allt i luften. Nej fy så tråkigt med AfA. jag hade då som tur var inget problem med dom när jag gjorde illa ryggen. Det är nog som man säger" man ska vara frisk för att kunna vara sjuk" Det ligger nåt i det.
  Ha nu en skön helg och lycka till med skrivandet
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Visst är det en skön tid nu, snart får vi njuta av alla fina vårblommor igen.
  Ha en fin helg!
  Marika

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig tid vi har att se fram emot och försöka komma ihåg hur förra våren var. Hoppas du får ordning på din skada, jobbigt att man hela tiden ska bråka om sina rättigheter so man tror att man har. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera
 4. Hoppas att allt blir det bästa med hand och axel. Snart är det vår att se framemot. Solen glimtar fram idag. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 5. Det är tungt när inte myndigheterna tror vad man säger.
  Det räcker ju med det onda man har.

  Här har vi haft plus 5 grader idag och sol.
  Otroligt härligt.

  trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Så vacker din cyclamen var. Något har knipsat av alla blommor på min. Nåväl våren går framåt. Det är jobbigt att inte bli trodd och att lägga kraft på skrivelser och väntande. Hoppas det löser sig för dig!

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 7. Så vackra! Även om jag har ett tjockt snötäcke i trädgården ännu så är vi faktiskt i mitten på mars nästan, och jag vet att det inte dröjer länge till innan den är borta.
  /Kitty

  SvaraRadera
 8. Att inte bli trodd är nog det mest kränkande man kan råka ut för :( Hoppas verkligen att du får ordning på detta, så trist att behöva lägga en massa energi på sådant som borde vara en självklarhet. Härligt att du nu har fått se ditt nya barnbarn irl, förstår att det blev mycket gosande då :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 9. Underbar cyklamenbild! Efter att ha kämpat om ersättning för whipllashskada i flera år kan jag mycket väl tänka mig att de försöker blåsa dig. Förstår inte vilka som har hjärta att jobba på försäkringsbolagen med personskadefrågor, där det bara handlar om att komma undan och betala ut så lite som möjligt.
  Lycka till!
  /Anette

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!