onsdag 15 oktober 2014

Lille trädgårdsmästarens resultat

Dryga året gammal blev det mycket plockande med saker för Alve vid sin vistelse här i somras. Han flyttade på allt löst! Stenar blev lastade i hinkar, vattenkannor, leksakslastbilsflak och i en stor flaska.


Vem som är skyldig till att den lilla kärleksörten slagit rot i flaskan vet jag inte. Jag vet att Alve har lagt i stenarna och därmed lagt grunden för planteringen.

/Anette

4 kommentarer:

 1. Klart att det är Alves förtjänst :) Som mormor till Nicholas har även vi fullt av hans "samlingar" här. Det är extra mycket "slam" i botten på vattentunnorna och ofta ser vi små grus o lersamlingar i olika byttor o bunkar som vi inte velat hälla ur då det är "mat" o olika sorters "soppor" som han lagat till :) Nu väntar vi ordenligt på att vi ska kunna titulera oss farmor o farfar också, en dag över tiden nu så man hoppar högt varje gång telefonen ringer :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med nästa generation. Ett av mina barnbarn 3 år brukar säga på torsdag kväll när han hämtas på dagis att han vill följa med mormor till stugan i helgen. Ni får inte följa med, dvs föräldrarna. Han vill gå "runt", dvs följa med mig på min inspektions runda. Här finns det ett litet hopp om att trädgårdsintresset har ärvts.

  Cristina

  SvaraRadera
 3. Klart att det är den lille trädgårdsmästaren som varit i farten. Ovanligt rolig plantering!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Hi hi vad skall det bli av den lilla krabat?
  Fin och annorlunda plantering.
  Annika

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!