söndag 28 januari 2018

Rivstart


Bättre kunde året inte ha börjat. Min första trollhassel blommar! Gissa om jag blev glad!?

Annars har jag sysslat rätt mycket med sådder. Ett par tråg med bland annat chili är kvar inomhus. Resten har jag tagit ut till växthuset, skyfflat lite snö över de sådderna. I några dagar har det hållit sig över nollan, men jag tror inte något frö har hunnit vakna till. Det är ganska många nya sorter jag testar.

Ha en bra avslutning på vintermånaden januari. Få se hur länge den snö vi har ligger kvar. Snö och snö...det är mest halkig is under den lilla nysnö som kom inatt.
/Anette

5 kommentarer:

 1. Grattis, den är så läcker. Jobbigast den här vintern är temperaturväxlingarna och så ishalkan såklart.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till fin blomning! Härligt att du är igång med sådderna.
  Kram maria

  SvaraRadera

 3. Hej Anette!
  Så klart är du glad åt dina små rufsiga solar! Är riktigt avis på din trollhassel. Har misslyckats med alla mina. Vet inte vad som felar - kan det vara jorden det är något "fel" på? Hur har du planterat ditt? Är en envis jäkel som inte ger mig: Jag SKA ha en trollhassel innan jag lägger näsan i vädret ;-))!
  Ha det gott!
  Anja

  SvaraRadera
 4. Nu börjar en fin tid då man kan börja att så lite smått och gott.Har börjat med två olika Violer och ett gräs.Så härligt att vara igång igen.
  Ha det fint

  SvaraRadera
 5. Men titta! Det var väl det jag hade hoppats. Att trollhasseln skulle klara av våra breddgrader. Förstår att det var en lycka att se den blomma. :)
  Men du - berätta mer. Vadå 100 % trädgårdstid?

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!