onsdag 20 januari 2016

Direkt nya drömmar

Nya frön betyder för mig nya drömmar.
Lilla julafton idag när två kuvert från Sta:s fröförmedling överraskade i postlådan.
Öppnade kuverten snabbt, kikade på dem. Kände mig sugen på eftermiddagskaffe, så jag fixade till med det innan jag tömde kuverten.
En hel hög!

Fram med anteckningsboken där jag skrivit upp vilka som jag önskade frön av. Nästan allt på listan finns hemma nu. Såg också att jag för ovanlighetens skull inte skrivit upp såråd. Brukar kolla upp det i förväg, men jag ska väl ha något att göra ikväll också.


Ni som såg bilden på bordet med de frön som redan fanns, och tyckte det var mycket...nu är det mer! Mina frön, inga bekymmer, bara framtidstro och drömmar!

Ha en skön januarikväll alla!
/Anette

5 kommentarer:

 1. Det är inte mycket annat man kan göra dessa kalla snöiga dagar. Är ju själv dålig på det där med fröer. jag beundrar alla som orkar vänta och hålla på med det.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Ja idag kom fröna även i min brevlåda, en lycka :) Ser du fick många också ...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Förstår din (o alla andras) glädje o iver över fröleveransen :) Jag kommer ihåg när jag själv sådde vad lycklig jag var när fröna kom :) Ha det gott/Monnne

  SvaraRadera
 4. Nu blir jag lite sur på mig själv för att jag inte beställde frön, för det ser så lockande ut. Men jag hade ju bestämt att inte beställa några. Ha en fin helg. Carita

  SvaraRadera
 5. Härligt, det var samma sak här :) Ser däremot att du var duktig och bidrog till listan. Det blev tyvärr inte så för mig förra året. Nu ska jag hålla ögonen på när restlistan publiceras.

  Ha en fin helg! Carina

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!