söndag 28 juni 2015

Högsta vinsten idag!


Omtumlande dag. Nu har "Mini" kommit till världen, första barnbarnet har blivit storebror och jag har plötsligt dubbelt så många barnbarn. Längtar tills vi möts du och jag.

Planeringen för sommaren är nästan obefintlig, dels tack vare den här lyckliga tilldragelse dels på grund av dröjsmålet på axeloperation. Imorgon har hälften av vårdgarantidagarna gått, väntar och väntar och väntar.

Finns viss explosionsrisk i trädgården nu. Det är så mycket som knoppas att det kommer bli svårt att hinna med att se och njuta.

Är klar med alla utplanteringar till slut. Idag var det de sista plantorna med bönor av olika slag som äntligen fått sin plats i grönsakslandet.

Ha en alldeles underbar söndagskväll alla!
/Anette

4 kommentarer:

 1. Grattis! vilken härlig tid du har att se fram mot. och visst exploderar det i alla rabatter det är härligt för vi har väntat länge nog nu. sitter på skinnfällar än. nu sägs det att värmen ska komma., om de inte luras igen.
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Grattis till det lilla livet som kommer att förgylla dina dagar :) Men vad blev det prins eller prinsessa??
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Grattis till lilla Mini :) Jobbigt att gå o vänta på operation, själv ska jag till läkaren i morgon med min rygg och då får jag se om/när det blir operation för min del. Värken är det värsta :( Hoppas att värmen kommer nu för det är grönt och växer så det knakar men det är inte mycket som blommar. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Grattis till andra barnbarnet, vilken lycka!
  Hoppas du inte behöver vänta länge till på operation.
  Kram

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du som tittat in lämnar en liten kommentar!